Ukrainische Studierende/Studienanwärter in Deutsch Intensivkursen in Halle willkommen B1 – B2

Університет Мартіна Лютера фінансуватиме з жовтня 2022-2024 року

Ukraine Projekt

Німецька мова, рівень B1 – B2

Університет Мартіна Лютера фінансуватиме з жовтня 2023 року

2024 Підготовчі курси німецької мови

Для українців

(Німецька мова, рівень B1 – B2)

Місце проведеннякурсів:

Курси:

Дати проведення курсів:

Час проведення курсів:

Цільові групи:

Мета навчання:

Диплом по закінченнюкурсу:

Інститут німецької мови та культури e.V., вулиця Жертвфашизма 3, 06112 Галле (2 поверх)

німецька мова, рівень B1

німецька мова, рівень B2

а) 04.03. – 03.05.2024 (B1, B2)
b) 13.05. – 12.07.2024 (B1, B2)

а) 08:30 – 12:45

б) 13:15 – 17:30

Студенти, абітурієнти з України, а також студенти зтретіх країн, які навчалися в Україні та маютьвідповідне підтвердження (віза або інший документ)

сертифікат про повну середню освіту (не менше 11 років навчання)

німецька мова, рівень B1, B2

Сертифікат IDSK B1, B2

З цим сертифікатом і Вашим свідоцтвом про закінчення школи ви можете перейти на сайт www.uni-assist.de  для того, щоб подати заявку на місце навчання в німецькому університеті. Uni-Assist єцентральним офісом для всіх майбутніх іноземних студентів.

Заявки надсилаються за адресою: registrierung@idsk.uni-halle.de

Bildquellen: Stefanie Rieger, Thomas Klitzsch

Unterstützer